У США розглянуть можливість зняття санкцій з РФ – радник Трампа

Читать на русском
Один із радників Дональда Трампа провів у Москві консультації з американськими бізнесменами щодо зняття санкцій з Росії.

Радник новообраного президента США Дональда Трампа Джек Кінгстон заявив, що новий очільник Білого дому може переглянути санкції, запроваджені проти Росії за дії в Україні.

Про це він розповів на закритій зустрічі з представниками американського бізнесу в Москві, пише CNN, передає «Слово і Діло».

«Трамп може переглянути санкції. Вони діяли досить довго. Але чи був досягнутий бажаний результат?», – зауважив Джек Кінгстон.

Порошенко привітав рішення ЄС продовжити санкції проти РосіїНезважаючи на маніпуляції та гібридну пропаганду, Росія не змогла уникнути відповідальності за агресію на Донбасі.

Радник Трампа зазначив, що новообраний президент не має дотримуватися зовнішньої політики Барака Обами. Раніше він уже говорив про те, що запроваджені Америкою санкції проти Росії за дії в Україні можуть бути зняті.

Нагадаємо, 15 грудня США пом'якшили частину санкцій проти найбільшого російського державного посередника в експорті озброєнь – «Рособоронекспорту».

Лідери ЄС погодили продовження основних економічних санкцій проти Росії за її агресію в Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: