У Сімферополі окупанти влаштували рейд проти власників українських паспортів

Читать на русском
Щонайменше п’ятьох осіб із українськими паспортами затримали на одному з ринків Сімферополя, кажуть очевидці.
Фото з відкритих джерел

У Сімферополі на ринку «Привоз» озброєні люди в формі російського ОМОНу затримали й вивезли в невідомому напрямку щонайменше 5 людей, у яких вони виявили паспорти громадян України.

Про це у себе Facebook написав журналіст Антон Наумлюк, передає «Слово і Діло».

«На ринку «Привоз» в Сімферополі під час рейду поліції сьогодні затримали щонайменше п'ять осіб з українськими паспортами, – повідомляють з Криму. Очевидці бачили, як їх повели, після цього ніякої інформації немає. Люди налякані і більше нічого розповідати про подію не хочуть», – зазначив він.

Мустафа ДжемілєвНародний депутат України
Джемілєв оскаржить в ЄСПЛ порушення Росією прав і свобод кримськотатарського народуСказано 29 травня 2014 р.Статус обіцянки: Виконано

Інший журналіст, Олег Гачков, опитавши свідків події, з’ясував, що сьогодні представники ОМОНу на вході до ринку «Привоз» перевіряли документи всіх чоловіків та людей неслов’янської зовнішності. Як результат, усіх виявлених власників українських паспортів повели до автозаків і вивезли з місця події.

Нагадаємо, вчора Верховний Суд Росії заборонив народному депутату України Мустафі Джемілєву в’їзд до РФ та окупованого Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: