Кабмін розробить законопроект про передачу земель в управління об'єднаним громадам – Гройсман

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявляє, що Кабінет міністрів має намір розробити окремий законопроект про передачу земель в управління об'єднаним територіальним громадам.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявляє, що Кабінет міністрів має намір розробити окремий законопроект про передачу земель в управління об'єднаним територіальним громадам.

Про це пише «Капітал», передає «Слово і Діло».

«Ми будемо готові подати окремий законопроект, в якому буде написано, що всі землі об'єднаних територіальних громад передаються в управління», – сказав він під час Форуму об'єднаних громад у четвер у Києві.

Найочікуваніші законопроекти Ради: чи готові депутати позбавляти себе привілеївЗа всю історію існування Верховної Ради України в її апараті 7 разів реєструвалися законопроекти про скасування депутатської недоторканності.

Прем'єр зазначив, що розраховує в січні-лютому провести зустріч голів громад із депутатами Верховної Ради й сподівається на підтримку парламентом цього законопроекту.

«Всі землі мають бути передані в управління об'єднаним територіальним громадам», – сказав прем'єр.

Нагадаємо, раніше Гройсман повідомляв, що за 2016 рік перевиконання місцевих бюджетів склало понад 4% й спостерігається постійна тенденція зростання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: