Рева розповів, хто фінансуватиме Червоний Хрест в Україні

Читать на русском
Міністр соцполітики прокоментував ситуацію з фінансуванням Товариства Червоного Хреста в Україні.
Андрій Рева

Міністр соціальної політики Андрій Рева не проти того, щоб Товариство Червоного Хреста в Україні фінансувалося з його відомства.

Про це він повідомив у коментарі телеканалу «112 Україна» напередодні засідання уряду в середу, інформує «Слово і Діло».

«Те, що Червоний Хрест буде фінансуватися, я думаю, сумнівів ні в кого не має бути. А хто і як буде фінансувати, я думаю, вирішить уряд. Наскільки я розумію, позиція МОЗ у тому, щоб фінансувало Міністерство соцполітики. Ми не проти. Єдине – нам потрібно визначитися з джерелами», – уточнив Рева.

Наступного року українці отримають допомогу від ООН – ГеращенкоУ 2017 році Україна отримає від Організації Об'єднаних Націй 214 мільйонів доларів допомоги.

Раніше Міністерство охорони здоров'я виступило з пропозицією відмовитися від державного фінансування патронажної служби Товариства Червоного Хреста України, відзначаючи, що в усьому світі існує практика фінансування національних товариств організації за рахунок благодійності.

Нагадаємо, раніше народний депутат Ірина Геращенко повідомила, що Міжнародний Комітет Червоного Хреста не зміг передати утримуваним в ОРДЛО українським військовополоненим передачі від їхніх сімей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: