На КПВВ «Майорськ» від вогню бойовиків загинула людина

Читать на русском
Контрольний пункт в'їзду/виїзду Майорськ тимчасово припинив роботу через обстріл, в результаті якого загинула людина.
Фото: УНІАН

В результаті обстрілу в районі контрольного пункту в'їзду/виїзду «Майорськ», що в Донецькій області, загинула людина.

Як повідомляється в повідомленні прес-служби ДПСУ, жертва перебувала в черзі на пропуск на КПВВ, передає «Слово і Діло».

«В результаті обстрілу за 50 метрів від контрольного посту кулі терористів потрапили й у цивільних осіб: одна людина отримала поранення в плече, а іншій російські найманці завдали смертельного поранення в голову. Пропускні операції на цьому напрямку припинені, прикордонники негайно вивели з лінії вогню людей, які перебували на в'їзді з неконтрольованої території», – повідомляють у Держприкордонслужбі.

Ультиматуми Лаврова та переговори з терористами: яку гру затіяв Кремль щодо Донбасу?Політичний аналітик прокоментував ультиматум РФ про необхідність прямих переговорів із терористами для врегулювання ситуації на Донбасі.

Обстріл відбувся близько 9 ранку, в той час, коли на дорожньому коридорі перебували люди, які прямували через лінію розмежування.

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що подія розцінюється як провокація з метою дестабілізації ситуації.

Як сьогодні вже писало «Слово і Діло», представники Франції звинуватили Росію в зловживанні правом вето в Радбезі ООН.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: