Справа Без'язикова: суд продовжує обирати запобіжний захід

Читать на русском
Затриманий за підозрою в роботі на проросійських бойовиків полковник української армії Іван Без'язиков шокований діями правоохоронних органів.
Іван Без'язиков в судіфото: Українські новини

Шевченківський районний суд міста Києва продовжує обирати запобіжний захід затриманому за підозрою в співпраці з бойовиками самопроголошеної «ДНР» полковнику Збройних сил України Івану Без'язикову.

Сам затриманий шокований підозрами українських правоохоронних органів, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на телеканал «112 Україна».

«Всі ці звинувачення, ті, що я бачив ... виправдовуватися завжди важко, тому що звинувачувати набагато легше. Я хочу сказати, що все, що там написано й зараз мені висувають, за винятком тих моментів, які ми вже обговорювали і з СБУ, і з іншими органами, за якими не було жодних питань, і з тими свідками, які там фігурують ... У нас була очна ставка. Півроку жодних запитань до мене не було, а зараз виникли знову», – зазначив Без'язиков.

За його словами, він планував продовжити службу в українській армії, але керівництво ЗСУ півроку намагалося підтвердити або спростувати свої підозри, в результаті чого дійшло до судових розглядів.

«Я позавчора сам був шокований цим. Для мене це було великою несподіванкою. Я хотів продовжити службу в ЗСУ. Поки півроку була тяганина, тому що керівництво ЗСУ має якусь підозру до мене. Вони хочуть її або підтвердити, або спростувати. Тому зараз відбувається це судове засідання», – пояснив полковник ЗСУ.

Нагадаємо, 12 грудня Без'язикова затримали за підозрою в роботі на проросійських бойовиків. Вчора, 13 грудня, суд розпочав перше судове засідання в цій справі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: