Затримання полковника ЗСУ: суд у справі Без'язикова відбудеться сьогодні

Читать на русском
Дружина звільненого з полону бойовиків полковника ЗСУ Івана Без'язикова повідомила про його затримання.
Іван Без'язиков і його дружина

Полковника Збройних сил України Івана Без'язикова, звільненого з полону бойовиків влітку 2016 року, затримали за підозрою в співпраці із самопроголошеною «ДНР».

Суд у його справі відбудеться сьогодні. Про це розповіла дружина полковника Маргарита Кушнірова, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Громадське».

За її словами, за Без'язиковим прийшли четверо людей у цивільному, показали ордер на обшук, в якому значилося, що її чоловік підозрюється в співпраці з бойовиками «ДНР».

«Перебуваючи в полоні незаконного формування самопроголошеного «розвідувального управління ДНР», вступив до вказаного формування та виконував обов'язки заступника начальника першого відділу агентурної розвідки», – йдеться в ордері.

З будинку Без'язикова вилучили техніку: комп'ютери, планшети, карти пам'яті, фотоапарати та мобільні телефони. Зараз він перебуває в СІЗО, де йому надали державного адвоката.

Нагадаємо, раніше віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко повідомила про 109 українців, які перебувають у полоні бойовиків. У Службі безпеки України пізніше уточнили цифру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: