Катастрофа MH17: ГПУ підозрює близько 100 осіб

Читать на русском
ГПУ сподівається на допомогу свідків для встановлення ролі кожного зі 100 підозрюваних у причетності до катастрофи літака Malaysia Airlines, що відбулася 17 липня 2014 року в Донецькій області.

Слідство встановило особи 100 людей, які перевозили з Росії ЗРК «Бук» та віддавали накази про його запуск.

Про це під час брифінгу повідомив заступник генерального прокурора України Дмитро Сторожук, передає «Слово і Діло».

Катастрофа «Боїнга» MH17: що обіцяли українські політики«Слово і Діло» підготувало огляд обіцянок українських чиновників, які робили заяви щодо краху Boeing MH17.

«Ми цих 100 осіб встановили та ідентифікували. Йдеться про тих людей, які супроводжували ЗРК «Бук», транспортували його й віддавали накази про його використання. Роль кожної людини ще встановлюється й ми сподіваємося на допомогу в цьому свідків», – сказав він.

За його словами, розроблена система захисту свідків та інформації, яку вони можуть використовувати.

Як повідомлялося раніше, міністр транспорту Малайзії Ліоу Тіонг Лай очікує оприлюднення імен 100 підозрюваних у причетності до катастрофи літака Malaysia Airlines до 2018 року.

Нагадаємо, що міжнародна слідча група, що вивчає причини катастрофи Boeing 777, звернеться до Міжнародного кримінального суду з тим, щоб він розглянув цей злочин як наслідок державної зради екс-президента України Віктора Януковича й подальшої окупації частини території України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: