Катастрофа MH17: у Малайзії розповіли, коли стануть відомі імена винних

Читать на русском
Влада Малайзії повідомила, що визначено коло людей, які можуть бути пов'язані з аварією. Їхні імена оголосять у 2018 році.
REUTERS

Імена відповідальних за знищення Boeing MH17 над Донбасом стануть відомі до 2018 року.

Про це повідомив міністр транспорту Малайзії Ліоу Тіонг Лай, пише The Star, передає «Слово і Діло».

«Слідчі повинні будуть опитати кожного з них, щоб з'ясувати всі деталі, й коли ми визначимо, хто збив літак, ми зробимо все можливе, щоб відповідальні постали перед судом у Нідерландах», – заявив він.

За словами міністра, об'єднана слідча група, яка розслідує катастрофу MH17, визначила коло зі 100 осіб, які можуть бути причетними до катастрофи.

Розслідування щодо МН17: Рада продовжила угоду з НідерландамиМіжнародна місія захисту розслідування фактично завершила технічну роботу в Україні і працює над підготовкою звіту.

Нагадаємо, що Boeing-777 авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс MH17 з Амстердама в Куала-Лумпур, був збитий 17 липня 2014 року над окупованою бойовиками територією Донецької області. Загинули 298 людей, що перебували на борту.

Пасажирами рейсу були громадяни 10 країн. Більшість загиблих (196 осіб) – громадяни Нідерландів.

Раніше повідомлялося, що до кінця 2016 року список підозрюваних у справі про катастрофу Boeing 737 Малайзійських авіаліній має бути підтверджений для початку судового процесу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: