Мера Сєвєродонецька судитимуть за зловживання службовим становищем

Читать на русском
Прокуратурою направлений до суду обвинувальний акт щодо сєверодонецького міського голови, якого підозрюють у завданні збитків місцевому бюджету на суму понад 250 тис. грн.

На Луганщині прокуратура направили до суду обвинувальний акт щодо міського голови Сєвєродонецька.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Луганської області, передає «Слово і Діло».

Встановлено, що в 2012 році вказана особа, зловживаючи своїм службовим становищем, організувала виділення бюджетних коштів на реконструкцію електромереж дошкільного навчального закладу, які не перебували у власності територіальної громади, що спричинило матеріальну шкоду на суму понад 250 тисяч гривень.

Сьогодні суд у Нідерландах вирішить долю «скіфського золота»Чотири кримських музея вимагають повернути експонати виставки на півострів, Київ наполягає, що колекція має бути передана Україні.

Відзначимо, що в 2013 році з метою приховування раніше скоєного злочину міській голова за допомогою підлеглих осіб підробив рішення міськради про виключення означених електромереж із числа раніше переданих юридичній особі приватного права.

Обвинувальний акт щодо міського голови Сєвєродонецька направлений до суду за ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) та ч. 2 ст. 366 (підроблення офіційного документу, що спричинило тяжкі наслідки) КК України.

Нагадаємо, сьогодні Шевченківський районний суд міста Києва продовжує обирати запобіжний захід затриманому за підозрою в співпраці з бойовиками самопроголошеної «ДНР» полковнику Збройних сил України Івану Без'язикову.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: