«Укрспирт» збільшив обсяги виробництва вдвічі

Читать на русском
За підсумками роботи протягом серпня-жовтня 2016 року Укрспирт отримав чистий дохід у 479 677,3 тис. грн.

Держпідприємство «Укрспирт» збільшило обсяги виробництва вдвічі за підсумками останніх 4 місяців роботи.

Про це повідомляє прес-служба «Укрспирту», ​​передає «Слово і Діло».

«Лише за 4 місяці роботи нового керівництва ми бачимо цифри, які говорять самі за себе. Обсяги виробництва зросли в 1,8 раза. Запрацювали 8 нових заводів (число зросло з 12 до 20). Чистий прибуток за січень-вересень 2016 року становить 64 мільйони гривень. За 11 місяців 2016 року ДП «Укрспирт» сплатило 338,3 мільйона гривень податків до Бюджету», – йдеться в повідомленні.

За підсумками роботи протягом серпня-жовтня 2016 року «Укрспирт» отримав чистий дохід на суму 479 677,3 тис. грн.

«З 437,1 тисячі декалітрів етилового спирту, який підприємство виробило в серпні цього року, в листопаді ця цифра досягла позначки в 944,1 тисячі декалітрів. У наступні місяці ця цифра продовжить збільшуватися, й уже в грудні ми перетнемо позначку в 1 мільйон декалітрів спирту на місяць», – повідомив в. о. директора ДП «Укрспирт» Олег Дрожжин.

Суд розблокував конкурс на посаду глави «Укрспирту»Київський апеляційний адміністративний суд розблокував конкурс з обрання нового керівника Укрспирту.

На сьогодні запущено в роботу понад двадцять підприємств «Укрспирту».

Нагадаємо, що уряд України під час засідання в середу, 16 листопада, затвердив законопроект про приватизацію держпідприємства «Укрспирт».

Як повідомлялося раніше, від приватизації державного підприємства «Укрспирт» Кабінет міністрів планує отримати від 200 до 400 мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: