Плотницький підтвердив зустріч із Савченко і розповів, про що вони говорили

Читать на русском
Лідер бойовиків вважає, що потрібно знаходити шляхи для мирного вирішення питань, а не військового. Головною темою переговорів був обмін полоненими за формулою всіх на всіх.

Голова «ЛНР» Ігор Плотницький підтвердив, що разом із головою «ДНР» Олександром Захарченком провів зустріч із нардепом Надією Савченко.

Про це пише «Кореспондент», передає «Слово і Діло».

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що Савченко в Мінську провела переговори з очільниками «ДНР» і «ЛНР».

При цьому відповісти на запитання, чи це правда, вона відмовилася: «Я не для того сюди прийшла, щоб відповідати на ваші запитання», – сказала Савченко.

Савченко заявила про початок самостійної політичної кар’єриНародний депутат фракції Батьківщина Надія Савченко заявляє про початок самостійної політичної кар'єри разом з Народним Рухом України, але з фракції виходити не має наміру.

«Нещодавно я з Олександром Володимировичем Захарченком зустрічався з народним депутатом України Надією Вікторівною Савченко. Це треба сприймати правильно, треба розуміти, що весь цей процес відбувається в рамках мінських переговорів», – заявив Плотницький під час відкритої апаратної наради Ради міністрів.

За його словами, головною темою переговорів був обмін полоненими за формулою «всіх на всіх».

«Тобто безвісти зниклих, і ті питання, які пов'язані з цією темою», – пояснив він.

Плотницький заявив, що він і Захарченко згодні в тому, що такі зустрічі корисні, «тому, що ця проблема має бути висвітлена в стінах Верховної Ради не лише з одного боку, але мають бачити й чути наш голос, наше розуміння».

Нагадаємо, раніше Савченко їздила в Москву, щоб морально підтримати на суді українців Миколи Карпюка та Станіслава Клиха.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: