Плотницький пропонує Порошенку обміняти полонених у форматі «всіх на всіх»

Читать на русском
Ватажок терористичної організації ЛНР Ігор Плотницький запропонував Петру Порошенку відпустити всіх військовополонених, які знаходяться в Україні, в обмін на військовополонених, які знаходяться на території так званої ЛНР.

Ватажок терористичної організації «ЛНР» Ігор Плотницький запропонував Президенту України Петру Порошенку відпустити всіх військовополонених, які знаходяться в Україні, в обмін на військовополонених, що перебувають на території, підконтрольній «ЛНР».

Про це повідомляє «Слово і Діло».

«Якщо Україна демократична і європейська держава, нехай зробить (Порошенко. - ред.), візьме та й відпустить всіх в'язнів (військовополонених. - ред.), яких він вважає зі свого боку. Запевняю, на наступний день ми відпустимо всіх з цієї сторони», - повідомив Плотницький.

Савченко заявила про домовленість обміну «два на два»Народний депутат Надія Савченко заявила про існування домовленості з терористами про обмін полоненими в форматі «два на два».

На думку Плотницького, полонені на даний момент є для Києва приводом для спекуляцій. Ватажок «ЛНР» нагадав, що, згідно з Мінським домовленостями, обмін полоненими передбачає формат «всіх на всіх».

«Вважати, скільки у нас, рахувати, скільки у них, а яка різниця? Написано і сказано «всіх на всіх». Хоч один, хоч тисяча - без різниці», - сказав терорист.

Нагадаємо,заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко заявила, що протягом року за результатами Мінських переговорів з полону звільнено близько 80 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: