Савченко заявила про початок самостійної політичної кар’єри

Читать на русском
Народний депутат фракції Батьківщина Надія Савченко заявляє про початок самостійної політичної кар'єри разом з Народним Рухом України, але з фракції виходити не має наміру.
Надія СавченкоФото: apostrophe.ua

Народний депутат фракції «Батьківщина» Надія Савченко заявляє про початок самостійної політичної кар'єри разом з «Народним Рухом України», але з фракції виходити не має наміру.

Про це вона розповіла в ефірі «Шустер Live» у п'ятницю ввечері, повідомляє «Слово і Діло».

«Я не буду входити в партію. Я стаю незалежним політиком. Я відкриваю свій фонд», – наголосила вона.

Савченко додала, що вестиме «рух» як «партію, яка забута і, яку не зрозуміли».

«Я вибираю – вести «Рух» разом з вами. Тільки не той «Рух», який створює Саакашвілі – нових ідей, не той «Рух» (політична партія «Народний Рух України» – Ред.), який зараз представляють Кривенко і Кишкар у Верховній Раді. Це – той «рух», з яким я познайомилася, який є джерелом цінностей, які... не були реалізовані, за які виходив Майдан», – заявила нардеп.

Савченко поїхала в Москву й запросила туди депутатівНародний депутат від Батьківщини Надія Савченко поїхала в Москву, щоб морально підтримати на суді українців Миколу Карпюка та Стаса Клиха.

При цьому вона пояснила: «Народний Рух України» – це партія. Але, крім партії, це ще й громадська організація. Ось я за цю громадську організацію».

Також Савченко заявила, що не має наміру виходити зі складу фракції «Батьківщина» у Верховній Раді і вона готова балотуватися у Президенти України, якщо будуть дострокові вибори.

«Якщо треба буде, але думаю, обійдеться без цього», – розповіла нардеп.

Нагадаємо, що 19 листопада екс-глава Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив про створення політсили «Рух нових сил» та розповів про плани своєї команди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: