Група італійських компаній має намір будувати дороги в Україні

Читать на русском
Йдеться про п'ять найбільших італійських компаніях, що займаються дорожнім будівництвом, які хочуть вийти на вітчизняний дорожній ринок.

Представники великих будівельних фірм Італії висловили намір брати участь в сфері дорожнього будівництва в Україні і хочуть найближчим часом вийти на вітчизняний ринок.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «ЦТС».

«Італія хоче відновити довіру до своїх компаніям, яке істотно знизилося після сумного інциденту щодо невиконання контрактних зобов'язань однієї з італійських компаній в Україні», – заявив почесний консул України в Італії Марко Тосон під час зустрічі з керівництвом ДП «Укрдорінвест».

За його словами, мова йде про п'ять найбільших італійських компаній, що займаються дорожнім будівництвом.

Автобан Одеса-Рені може дати 10 тисяч робочих місцьРеалізація проекту будівництва нової швидкісної магістралі Одеса-Рені може сприяти створенню 10 тисяч робочих місць протягом трьох років.

«Це дуже позитивний момент. Сподіваємося, що така співпраця буде взаємовигідною для обох сторін», – заявила директор ДП «Укрдорінвест» Олена Криворучко.

Нагадаємо, представники французької VINCI відвідають Україну в грудні з наміром почати реалізацію проектів у сфері дорожньої інфраструктури.

Як раніше повідомлялося, Кабінет міністрів наступного року зробить ставку на будівництво дороги Одеса-Рені. Також буде встановлено 78 вагових комплексів на найбільших магістралях країни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: