У грудні США продовжать санкції проти РФ – Йованович

Читать на русском
За словами посла, нова американська адміністрація залишиться надійним партнером у боротьбі за демократію.
Посол США в Україні Марі Йованович

США в грудні продовжать дію санкцій проти Росії.

З такою заявою виступила посол США в Україні Марі Йованович, повідомляють у прес-службі Президента України, передає «Слово і Діло».

«Петро Порошенко подякував послу США за заяву з приводу того, що санкції проти Росії будуть продовжені в грудні, а нова американська адміністрація залишиться надійним партнером у боротьбі за демократію», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що 1 вересня США доповнили списки фізичних та юридичних осіб, на яких накладені санкції за причетність до російської агресії та окупації українських територій.

Українські санкції проти Росії набули чинностіУказ Президента України №467/2016 від 16 вересня 2016 року щодо антиросійських санкцій набув чинності.

До списку також потрапили компанії, що працюють у тимчасово окупованому Криму.

Сполучені Штати Америки в зв'язку з дестабілізацією ситуації в Україні та агресією Росії запровадили проти РФ кілька пакетів санкцій, переважно проти російських фізичних та юридичних осіб, а також проти осіб та інституцій із лав донбаських і кримських сепаратистів та представників колишнього керівництва України.

Таких заходів скоординовано вжили також Європейський Союз, країни-члени «великої сімки» та ще деякі держави.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Сполучені Штати можуть запровадити нові санкції проти Росії, в тому числі фінансові, за вчинені нею хакерські атаки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: