Столичний транспорт заборгував за електрику 50 мільйонів

Читать на русском
У Київенерго заявили, що столичний електротранспорт заборгував 50 мільйонів гривень за електрику.

В НАК «Київенерго» заявили, що столичний електротранспорт заборгував 50 мільйонів гривень за електрику.

Як передає «Слово і Діло», про це повідомляється в прес-службі компанії.

КП «Київпастранс» продовжує накопичувати борги за спожиту електричну енергію. З початку 2016 року комунальне підприємство, яке забезпечує роботу столичного міського автомобільного та електротранспорту, збільшило заборгованість на 21,8 млн грн - з 26,2 млн грн до 48 млн грн станом на 1 грудня.

«Київенерго» неодноразово зверталося до «Київпастрансу» та міської влади з проханням розглянути і вирішити питання зростання боргу транспортного комунального підприємства, а також своєчасної оплати спожитої електроенергії. Пропозиції щодо шляхів врегулювання цієї ситуації «Київенерго» направляло і до Ради Оптового ринку електроенергії, Держінспекції з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії в м Києві та профільним міністерствам. Однак питання залишається невирішеним.

На сьогодні єдиним передбаченим законодавством важелем впливу електропостачальної компанії на боржників є припинення надання послуг до погашення заборгованості та оплати поточного споживання, додали в компанії.

Нагадаємо, в КП «Київпастранс» розповіли, що поки не мають наміру підвищувати вартість проїзду в комунальному громадському транспорті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: