У «Київпастрансі» розповіли про підвищення вартості проїзду

Читать на русском
У Київпастрансі розповіли, чи підвищать вартість проїзду в комунальному громадському транспорті.

У КП «Київпастранс» розповіли, що поки не мають наміру підвищувати вартість проїзду в комунальному громадському транспорті.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Вести».

в «Київпастрансі» заявили, що підвищення цін на маршрутки - справа рук приватників, повідомив в своєму фейсбуці генеральний директор підприємства Дмитро Левченко.

«Щоб уникнути непорозумінь і сумнівів, хочу зазначити, що комунальне підприємство «Київпастранс» найближчим часом не планує змінювати ціни на проїзд в комунальних маршрутних таксі. До зміни цін на маршрутах приватних перевізників КП «Київпастранс» відношення не має», - написав Левченко.

Відзначається, що на минулому тижні подорожчав проїзд в маршрутці №720, яка курсує з Боярки до площі Перемоги в Києві (з 4 до 5 гривень за проїзд по місту), маршрутці №230 (вулиця Ірпінська - вулиця Хрещатик) з 4 до 5 гривень і №192 (метро «Петрівка» - вулиця Милославська) - з 5 до 6 гривень.

Нагадаємо, в польській компанії PESA Bydgoszcz заявляють, що до середини грудня відправлять ще вісім з передбачених десяти трамваїв, призначених для Києва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: