Сьогодні Холодницький та Ситник відзвітують про роботу відомств за рік

Читать на русском
Очільники Національного антикорупційного бюро та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури сьогодні, 8 грудня, відзвітують про результати роботи за рік.
Артем СитникФото: nabu.gov.ua

Очільники двох антикорупційних українських органів – Національного антикорупційного бюро та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Артем Ситник і Назар Холодницький сьогодні, 8 грудня, відзвітують про результати роботи за рік.

Спільний брифінг чиновників почнеться об 11:00, пише «Слово і Діло».

НАБУ повернуло 50 мільйонів гривень до ДержбюджетуГлава Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заявив, що НАБУ за час роботи повернуло до Державного бюджету понад 50 мільйонів гривень.

Поки відомо, що за рік детективи НАБУ розпочали досудове розслідування в 225 кримінальних провадженнях, повідомили про підозру 117 особам, а на 40 людей скерували до суду обвинувальні акти.

Втім, гучні імена засуджених корупціонерів за рік не були озвучені. Серед резонансних справ, за які взялося відомство, зокрема, так звана «газова справа» народного депутата Олександра Онищенка та «чорна бухгалтерія» «Партії регіонів».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: