В Україні зросли продажі вживаних автомобілів

Читать на русском
У листопаді 2016 року обсяг проданих в Україні вживаних автомобілів виріс в три рази в порівнянні з минулим роком.

У листопаді 2016 року кількість проданих в Україні вживаних автомобілів виросла в 2,9 разів у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, і склала 3,4 тисячі авто.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Forbes-Україна.

За даними асоціації «Укравтопром», в порівнянні з жовтнем цього року продажі легкових вживаних авто в листопаді зросли на 10%.

Продажі вживаних комерційних автомобілів в листопаді цього року склали 1,323 тис. шт., що на 5% більше, ніж в листопаді минулого року, і на 14% більше, ніж в жовтні. У сегменті вживаних автобусів кількість первинних реєстрацій в листопаді склало всього 23 одиниці. Відносно листопада 2015 року ринок вживаних автобусів зменшився на 77% і збільшився на 53% щодо жовтня цього року.

За даними «Укравтопрому», всього в листопаді в Україні на первинному ринку було зареєстровано 13,648 тис. автотранспортних засобів, з яких вживаний транспорт склав 4,746 тис. шт., або 35%.

Нагадаємо, в порівнянні з 2015 роком попит на нові авто зріс на 41%. Тільки в останній місяць осені українці купили 7 728 нових авто, що на 50% більше, ніж роком раніше.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: