У Хмельницькій області троє військових поранені під час навчань

Читать на русском
Під час навчань на полігоні в Хмельницькій області троє військовослужбовців отримали поранення осколками.

1 грудня у час навчань, які проходять на полігоні в Хмельницькій області, троє військових отримали поранення осколками вибухового пристрою.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНІАН».

«Постраждали троє досвідчених солдатів (підполковник, старшина і офіцер), які пройшли АТО. Вони розмінували вибуховий пристрій, який в результаті здетонував. Стан двох середньої тяжкості. У третього пробита аорта, тому вирішується питання про його переведення до військового госпіталю», - сказав він і додав, що потерпілі перебувають у міській лікарні №1.

Як відомо, вчора на базі 48-ї інженерної бригади Головного управління оперативного забезпечення Збройних сил України зібралося близько 100 командирів і начальників ВЧ ВСУ. Тут проходять теоретично-практичні збори з координації та обміну досвідом. Навчання триватимуть три дні.

Нагадаємо, в результаті обстрілу російсько-окупаційними військами позицій сил АТО поблизу сіл Новозванівка та Новоолександрівка Попаснянського району Луганської області двоє українських військовослужбовців отримали поранення, ще один боєць був контужений.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: