Росіяни погрожують відповісти ракетним ударом на навчання ЗСУ поблизу Криму – ЗМІ

Читать на русском
У Російській Федерації мають намір жорстко реагувати на проведення Україною навчань у районі Криму.

Якщо Україна проводитиме ракетні стрільби в районі адміністративного кордону з Кримом, Росія відповість ракетним ударом.

Це випливає з листа Міністерства оборони РФ, адресованого військовому атташату в складі посольства України в РФ, повідомляє DT.UA, передає «Слово і Діло».

За даними джерел видання в Міноборони України, в листі, датованому 26 листопада 2016 року, йдеться про те, що якщо Україна проведе такі стрільби, то російська сторона, по-перше, збиватиме українські ракети, а по-друге, завдасть удару по українських пускових установках.

Росія перекинула до Криму ракетні комплексиРосійська Федерація перекинула на територію окупованого Криму зенітні ракетні комплекси С-300ВМ.

Як повідомлялося раніше, Кремль стурбований тим, що Україна планує провести ракетні стрільби в повітряному просторі в районі Криму, де, за словами окупантів, літають як державні, так і цивільні судна.

За даними Росавіації, «перша небезпечна зона» встановлюється 1 та 2 грудня з 08:00 до 18:00 за київським часом на всіх висотах із захопленням повітряного простору над відкритим морем у зоні відповідальності РФ (Сімферопольський районний центр).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: