СБУ викрила в корупції керівників Кам'янської поліції

Читать на русском
Співробітники СБУ впіймали на хабарництві керівників поліції міста Кам'янське Дніпропетровської області.

Співробітники СБУ впіймали на хабарництві майора і старшого лейтенанта підрозділи патрульної поліції міста Кам'янське Дніпропетровської області. Поліцейські брали гроші зі своїх підлеглих.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу СБУ.

Повідомляється, що майор і старший лейтенант поліції протягом трьох місяців вимагали гроші з майже тридцяти підлеглих за «вигідний» розподіл місць чергування. Щомісячна «такса» з кожного поліцейського становила півтори тисячі гривень.

Співробітники спецслужби спільно з внутрішньою безпекою поліції і військовою прокуратурою затримали майора в робочому кабінеті при отриманні «данини» від одного з підлеглих.

Оперативники СБ України виявили під час обшуку в службових приміщеннях зловмисників понад тридцять тисяч гривень і записи, що підтверджують систематичне отримання грошей. В рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, поліцейським повідомлено про підозру у вчиненні злочину і обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії

Нагадаємо, в Державній прикордонній службі України в 2016 році з-за корупції до адміністративної відповідальності притягнули 373 особи, звільнили - 7.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: