Москаль розформував відділи митниці, працівники яких попалися на хабарі

Читать на русском
Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль виконав свою обіцянку про розформування будь митниці, яка попадеться на хабарі.
Геннадій Москальфото: УНІАН

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль доручив розформувати всі митні відділи, працівники яких попалися на хабарі, як і обіцяв.

Відповідне зобов'язання губернатора Закарпатської області «Слово і Діло» зафіксувало в середині травня.

За цей період Москаль розпорядився про звільнення трьох змін. 17 травня начальник зміни відділу митного оформлення «Малий Березний» на українсько-словацькому кордоні попався на хабарі, а все зміна відсторонена від роботи. 9 червня старший інспектор митного поста «Солотвино» на українсько-румунському кордоні попався на хабарі, після чого губернатор Закарпатської області доручив відсторонити всю зміну. Крім того, 17 жовтня було розформовано особовий склад відділу митного оформлення «Малі Селменці», через затримання на хабарі одного з його працівників.

Таким чином, Геннадій Москаль виконав свою обіцянку.

Нагадаємо, 12 травня очільник Закарпатської ОДА пообіцяв звільнити всю зміну митниці, представника якої зловлять на хабарі.

Загалом «Слово і Діло» зафіксувало 59 обіцянок, які дав Геннадій Москаль. З них: 33 – виконані, ще 16 – в процесі виконання, а 10 – провалені. Рівень його відповідальності – 56%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: