У Миколаївській області на хабарі спіймали чиновника з обленерго

Читать на русском
У Миколаївській області поліція зловила чиновника з обленерго на хабарі в 22 тисячі гривень.

У Миколаївській області співробітники управління захисту економіки Національної поліції і слідчі місцевої прокуратури спіймали чиновника з обленерго на хабарі в 22 тисячі гривень.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Як повідомляє Департамент захисту економіки Нацполіціі, чиновник вимагав неправомірну вигоду за узгодження технічної документації та підключення об'єкта до електромережі.

В рамках кримінального провадження, оперативники УЗЕ в Миколаївській області ДЗЕ Нацполіціі задокументували факт корупційної діяльності працівника установи. Затримання відбувалося у службовому кабінеті чиновника.

Санкція статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, яку інкримінують працівникові обленерго, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін 5-10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України завершила досудове розслідування і направила до суду обвинувальний акт стосовно судді Вищого господарського суду України Віктора Швеця і його співучасника.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: