Росія переконалася у надійності української ППО – Муженко

Читать на русском
Начальник Генерального штабу Віктор Муженко заявив, що Росія переконалася у надійності української ППО.
Віктор Муженко

Начальник Генерального штабу Міністерства оборони України Віктор Муженко заявив, що Росія переконалася у надійності української протиповітряної оборони.

Як передає «Слово і Діло», про це Муженко повідомив в ефірі телеканалу «1+1».

За його словами, російські військові уважно спостерігали за українськими стрільбами на полігоні на півострові Ягорлицький Кут. «Літаки були, кораблі стояли, що стежили за цим пуском. Я думаю, вони теж упевнилися в тому, що протиповітряна оборона України на сьогоднішній день надійна», - сказав Муженко.

Україна почала навчання з ракетними стрільбамиЗбройні сили України офіційно розпочали військові навчання з ракетними стрільбами поблизу півострова Крим.

У свою чергу українські військові відзначили, що на навчаннях також зазнали відновлену на потужностях українських підприємств оборонного комплексу техніку ППО, зокрема, зенітно-ракетні комплекси С-300. «Випробували техніку, яка отримала новий термін свого життя. Тобто наші українські підприємства обслужили цю техніку, надали можливість в деяких частинах модернізувати, а також дати більше можливостей в її використанні», - розповів командувач Повітряних сил ЗСУ Сергій Дроздов.

Нагадаємо, раніше Міністр оборони Степан Полторак і начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко доповіли Президенту Петру Порошенко про перші результати навчань на півдні України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: