Порошенко повідомив про хід ракетних випробувань поблизу Криму

Читать на русском
Ракетні випробування Збройних сил України, що проходять у Херсонській області, відбудуться за планом, попри погрози Росії, заявив Порошенко.
Петро ПорошенкоФото: Valentyn Ogirenko, Reuters

Президент України Петро Порошенко запевнив, що ракетні випробування Збройних сил України, які стартували сьогодні, відбудуться за планом, незважаючи на погрози з боку Росії.

Про це він заявив на церемонії вручення штандарту батальйону оперативного призначення військової частини 3066 Північного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Зараз наша з вами відповідальність – побудувати повітряний захист Києва та всієї України, і ніхто нас не зупинить, і ми будемо діяти в інтересах безпеки українського народу, української держави», – наголосив він.

Олександр ТурчиновКерівник центрального штабу партії "Народний фронт"
Турчинов обіцяє забезпечити відновлення протиповітряної оборони у 2016 роціСказано 13 листопада 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Президент також повідомив, що перші пуски ракет середньої дальності, які відбулися сьогодні, пройшли успішно.

«Уже зараз надійшли перші повідомлення про успішні запуски, проведені сьогодні вранці. В цих навчаннях бере участь бойова і транспортна авіація, підрозділи зенітно-ракетних і радіотехнічних військ», – розповів він.

Нагадаємо, вчора стало відомо про те, що в Міноборони Росії пригрозили збивати українські ракети та стріляти по пускових установках ЗСУ через порушення ними повітряного простору анексованого Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: