Луценко призначив начальника Генеральної інспекції

Читать на русском
Генеральний прокурор України Юрій Луценко призначив головою новоствореного підрозділу ГПУ – Генеральної інспекції – вихідця з МВС Володимира Уварова.

Генеральний прокурор Юрій Луценко підписав указ про призначення керівником Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України Володимира Уварова.

Про це повідомила його прес-секретар Лариса Сарган на своїй сторінці у Facebook, пише УНН, передає «Слово і Діло».

«Просто зараз у присутності преси генеральний прокурор Юрій Луценко підписує наказ про призначення керівника Генеральної інспекції Володимира Уварова, який з 1 грудня виконуватиме свої обов’язки», – повідомила Сарган.

Генінспекція може стати потужним інструментом у руках Луценка – експертСпеціаліст поділився міркуваннями щодо інформації про те, що в ГПУ можуть запровадити нову посаду заступника з реформ та створити Генеральну інспекцію.

Раніше Юрій Луценко заявив, що планує ініціювати зміни до законодавства, які передбачатимуть незалежність керівника Генеральної інспекції ГПУ.

Також днями Луценко в усній формі офіційно сповістив колишнього президента України Віктора Януковича про підозру в державній зраді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: