НАБУ та ГПУ провели обшуки в справі Майдану

Читать на русском
У Національному антикорупційному бюро України розповіли про проведення обшуків у рамках розслідування злочинів проти Євромайдану.

Детективи управління спеціальних операцій Національного антикорупційного бюро України спільно зі слідчими департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури провели понад десяток обшуків у рамках розслідування злочинів проти Майдану.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу НАБУ.

«Завдяки співпраці детективів, співробітників управління спеціальних операцій Національного антикорупційного бюро України та слідчих департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури було вилучено вогнепальну зброю, велику кількість набоїв до неї, комп’ютерну техніку та документи», – йдеться в повідомленні.

Слідчі дії здійснювалися за місцем роботи та проживання підозрюваного екс-заступника начальника департаменту громадської безпеки-начальника управління Міністерства внутрішніх справ України, а також інших осіб, які можуть бути причетними до скоєння зазначених правопорушень.

Досудове розслідування здійснюється департаментом спеціальних розслідувань ГПУ.

Нагадаємо, раніше генеральний прокурор України Юрій Луценко в режимі відеоконференції повідомив екс-президенту Віктору Януковичу про підозру в державній зраді. Також він не виключив вручення такої ж підозри колишньому прем'єр-міністру Миколі Азарову.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: