Податківці зупинили продаж тютюнового фальсифікату в Одеській області

Читать на русском
За результатами п'яти обшуків вилучено 448,4 тис. пачок тютюнових виробів орієнтовною вартістю 7,6 млн грн.
Тютюновий фальсифікат вилучений ДФС

Співробітники податкової міліції Офісу великих платників ДФС викрили компанію-оптового торговця тютюновими виробами, яка ухилилася від сплати понад 43,6 млн грн податків.

Про це повідомляє прес-служба ДФС, передає «Слово і Діло».

«В рамках операції «Акциз 2016» і ​​розслідування кримінального провадження податковою міліцією Офісу великих платників податків ДФС встановлені посадові особи одеської компанії, основний вид діяльності якої – оптова торгівля тютюновими виробами, що в 2014 році документально оформили безтоварні фінансово-господарські операції з продажу тютюнових виробів у одному з приватних підприємств. В результаті зазначених дій фігуранти умисно ухилилися від сплати податків на загальну суму понад 43,6 мільйона гривень», – йдеться в повідомленні.

За результатами п'яти обшуків вилучено 448,4 тис. пачок тютюнових виробів орієнтовною вартістю 7,6 млн грн.

Податки, мита та прибуток: бюджетно-податкові зміни. Оцінка експертаЕксперт розповів, як вплинуть зміни до Податкового, Митного та Бюджетного кодексів на економічну ситуацію та бізнес-клімат.

З метою забезпечення погашення завданих державі збитків, відповідно до постанови суду, на тютюнові вироби кількістю 402,1 тис. пачок орієнтовною вартістю 6,7 млн ​​грн накладено арешт.

Як повідомлялося раніше, в Україні касові апарати можуть замінити планшетами та смартфонами.

Нагадаємо, між урядом України та урядом Сполучених Штатів Америки була підписана угода про взаємну допомогу між митними адміністраціями, що дозволить обмінюватися інформацією про законність зарубіжних операцій і виявляти порушення на митниці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: