Стало відомо, скільки коштуватиме пробне ЗНО в 2017 році

Читать на русском
За пробне ЗНО у 2017 році абітурієнти мають заплатити 120 гривень. Український та регіональні центри оцінювання якості освіти проведуть пробне ЗНО 1 та 8 квітня наступного року.
Фото з відкритих джерел

За пробне ЗНО у 2017 році абітурієнти мають заплатити 120 гривень.

Український та регіональні центри оцінювання якості освіти проведуть пробне ЗНО 1 та 8 квітня наступного року, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УЦОЯО.

Зареєструватися для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Реєстрація триватиме з 10 до 31 січня 2017 року.

Названо рейтинг країн з найрозумнішими студентамиОрганізація економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) у цьогорічному звіті Погляд на освіту оприлюднила результати тестів, що вимірюють знання випускників у різних країнах світу.

Вартість одного тестування для одного учасника визначає кожний регіональний центр оцінювання якості освіти окремо. На сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти йдеться, що сума сплати становитиме 120 гривень.

Кожен зареєстрований учасник може взяти участь в одному із запропонованих в той чи інший день предметів за вибором.

Згідно з графіком проведення: 1 квітня відбудеться пробне зовнішнє оцінювання з української мови і літератури, 8 квітня – з інших предметів (історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської, французької мов).

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко ветував і запропонував відхилити закон, який зобов'язує студентів вищих медичних і фармацевтичних навчальних закладів проходити військову підготовку офіцерів запасу медичної служби.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: