Бессарабська площа в Києві стане пішохідною

Читать на русском
Спочатку буде здійснено перекриття руху транспорту та облаштування пішохідної зони в Бессарабському провулку з 16 до 22 вересня 2016 року, надалі є варіант зробити площу пішохідною на постійній основі.

Департаменту транспортної інфраструктури Київської міськадміністрації готує Бессарабську площу до роботи в пішохідному режимі у вихідні та святкові дні.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав директор департаменту транспортної інфраструктури Київської міськадміністрації Сергій Майзель.

«Поспілкувалися сьогодні з керівниками структурних підрозділів профільних департаментів та громадськими активістами й обговорили створення на Бессарабській площі пішохідної зони в рамках Європейського тижня мобільності», – пише він.

КМДА зробила вулицю Сагайдачного частково пішохідноюКиївська міська державна адміністрація (КМДА) обмежила рух автомобільного транспорту на вул. Петра Сагайдачного в Києві у вихідні та святкові дні.

Майзель уточнив, що на першому етапі буде здійснено перекриття руху транспорту й облаштування пішохідної зони в Бессарабському провулку з 16 до 22 вересня 2016 року.

Після цього площа буде готова до функціонування в режимі пішохідної зони у вихідні та святкові дні.

Якщо тестування виявиться успішним, а відгуки киян будуть позитивними, то Бессарабська площа стане пішохідною на постійній основі.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко пообіцяв створити єдину пішохідну зону у центрі містаСказано 22 вересня 2015 р.Статус обіцянки: Архів

Як повідомлялося раніше, мер Києва Віталій Кличко обіцяв, що восени 2016 року в столиці почне роботу спільна українсько-німецька група з добудови Подільсько-Воскресенського моста. За умови належного фінансування на його добудову потрібно приблизно 3 роки.

Нагадаємо, столичні чиновники до кінця поточного літа обіцяли презентувати пілотний проект електронної медицини, реалізація якого запланована в Подільському районі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: