Янукович допустив, що Льовочкін міг бути причетним до розгону Євромайдану

Читать на русском
Колишній глава української держави Віктор Янукович під час допиту в суді допустив причетність депутата Сергія Льовочкіна до розгону майданівців.
Віктор Янукович

Колишній президент України Віктор Янукович на допиті в суді допустив, що до розгону учасників Євромайдану в ніч на 30 листопада 2013 року міг мати стосунок Сергій Льовочкін, який очолював його адміністрацію.

Про це він заявив під час допиту в Святошинському районному суді Києва в режимі відеоконференції з Ростовського обласного суду, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Так, можливо, він (Сергій Льовочкін – Ред.) мав до цього причетність. Можливо. Але жодних доказів цього в мене особисто не було. І слідство їх не встановило. Якщо це було так, нехай це влада зараз доведе. Якщо вона не доведе, нехай це буде на його совісті. Або, якщо він не винен, то ті, хто так про нього говорив, мають вибачитися. Це також має встановити суд», – сказав Янукович.

Нагадаємо, раніше під час перерви в цьому судовому засіданні генеральний прокурор Юрій Луценко усно повідомив Януковичу про підозру в державній зраді. Також він допустив оголошення про підозру екс-прем'єр-міністру Миколі Азарову.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: