«Укрзалізниця» вперше за три роки замовила вагони у Крюківського заводу

Читать на русском
Укрзалізниця підписала договору з Крюківським вагонобудівним заводом, заводом Вагонмаш і Попаснянським вагоноремонтним заводом на постачання 650 вантажних піввагонів.

«Укрзалізниця» підписала договору з Крюківським вагонобудівним заводом (КВБЗ), заводом Вагонмаш і Попаснянським вагоноремонтним заводом на постачання 650 вантажних піввагонів.

Про це повідомляє прес-служба підприємства, передає «Слово і Діло».

Застаріле обладнання «Укрзалізниці» не дозволяє отримувати прибуток від рекордного врожаю – BloombergЗастаріле обладнання «Укрзалізниці» заважає українським фермерам продавати рекордні врожаї, які спостерігаються в останні роки, в той час як економіка країни й без того страждає від конфлікту з Росією.

При цьому Крюківський завод домовився з «Укрзалізницею» вперше за три роки. Він поставить 350 вантажних піввагонів моделі 12-783 з модернізованим візком, що дозволяє збільшити міжремонтний пробіг. Перша партія нового рухомого складу очікується на початку грудня - 50 піввагонів.

У той же день було укладено договір з Дніпровагонмаш на поставку 250 піввагонів і з Попаснянським вагоноремонтнис заводом на поставку 50 піввагонів. Поставити напіввагони планується до кінця поточного року.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» на час новорічних свят призначила 4 додаткових поїзди на 12 рейсів у західному та одеському напрямках, а також збільшила періодичність курсування 5 цілорічних поїздів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: