У Києві планують створити реабілітаційний та опіковий центри

Читать на русском
У Києві хочуть створити Центр реабілітаційної медицини і Центр термічних уражень, реконструктивної-відновлювальної та пластичної хірургії.

Київська влада шукає інвесторів для створення Центру реабілітаційної медицини та Центру термічних уражень, реконструктивної-відновлювальної та пластичної хірургії.

Як повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації, про це під час виступу на Інвестиційному форумі сказав заступник голови КМДА Микола Поворозник, передає «Слово і Діло».

Вітчизняна медицина: кому українці довіряють своє здоров’яБільшість громадян України лікують в державних закладах, але проти поїхати лікуватися за кордон – дослідження.

«На Інвестиційному форумі ми презентували два проекти: створення Центру реабілітаційної медицини м. Києва на базі Київської міської клінічної лікарні №4 та Центру термічних уражень, реконструктивної-відновлювальної та пластичної хірургії Київської міської клінічної лікарні №2», – повідомив він.

За словами Поворозника, понад 85% хворих з судинною патологією, розсіяним склерозом, вертеброгенною патологією і патологією опорно-рухового апарату потребують реабілітаційно-відновлювального лікування та соціально-психологічної допомоги.

Раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів підтримав протокольне рішення щодо забезпечення продовження виконання робіт з будівництва національної лікарні «Охматдит».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: