«Укроборонпром» успішно випробував нові міномети – відео

Читать на русском
КБ Артилерійське озброєння, що входить в структуру держконцерну Укроборонрпом, завершило випробування на виконання державного оборонного замовлення.

Конструкторське бюро «Артилерійське озброєння», що входить до складу ДК «Укроборонпром», успішно виконало випробування заключної в 2016 році партії мінометів калібром 82 мм КБА-48М1.

Програма випробувань пройшла в рамках забезпечення Збройних сил України сучасним озброєнням, передбаченого державним оборонним замовленням, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Укроборонпрому».

«Відповідно до програми військового приймання, кожен із мінометів КБА-48М1 зробив контрольний настріл усіма видами зарядів. Українська армія має отримати надійну й точну зброю, яка відповідає вимогам сучасної війни», – заявив після завершення вогневих випробувань генеральний директор КБ «Артилерійське озброєння» Вадим Штепенко.

В «Укроборонпромі» назвали свою частку в державному оборонному бюджетіДержавний концерн «Укроборонпром» виконує лише третину або 32,6% всіх робіт у рамках державного оборонного замовлення.

Як повідомлялося раніше, ДП «Запорізьке машинобудівне конструкторське бюро «Прогрес» імені академіка О. Г. Івченка (ДП «Івченко-Прогрес»), що входить до складу ДК «Укроборонпром», збільшило обсяг випущеної продукції на 48%.

Нагадаємо, що керівництво ДП «Львівський бронетанковий завод» і ДП «Укрінмаш», що входять до складу ДК «Укроборонпром», обговорило умови подальшої співпраці з польським постачальником сертифікованої бронесталі Huta Stali Jakościowych S.A.

Вогневі випробування мінометів КБА-48М1 від КБ "Артиллерийского озброєння"Державний концерн "Укроборонпром"

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: