Підприємства «Укроборонпрому» наростили виробництво авіадвигунів у 1,5 раза

Читать на русском
Відзначається, що Івченко-Прогрес державного оборонного замовлення ані в 2015 році, ані в 2016 році не отримував.

ДП «Запорізьке машинобудівне конструкторське бюро «Прогрес» імені академіка О. Г. Івченка (ДП «Івченко-Прогрес»), що входить до складу ДК «Укроборонпром», збільшило обсяг випущеної продукції на 48%.

Це дозволило підприємству підняти середньомісячну заробітну плату на 68% і збільшити відрахування до бюджетів усіх рівнів на 35%, повідомляє прес-служба «Укроборонпрому».

За 9 місяців 2016 року порівняно з аналогічним періодом минулого року основні фінансово-економічні показники підприємства суттєво збільшилися: обсяг виробленої продукції – на 48%, прибуток від основної діяльності – на 39%.

Це дозволило збільшити відрахування до бюджетів усіх рівнів на 35%, середньомісячну заробітну плату – на 68%, а Фонд заробітної плати – на 66%.

Відзначається, що «Івченко-Прогрес» державного оборонного замовлення ані в 2015 році, ані в 2016 році від Міністерства оборони України, а також держзамовлень від Державної прикордонної служби, МВС, Міненергетики України, незважаючи на величезний науково-технічний потенціал його працівників, не отримував.

«Укроборонпром» завантажує підприємства Дніпропетровської області за програмою імпортозаміщенняДержавний концерн «Укроборонпром» поглиблює співпрацю з підприємствами Дніпропетровської області в сфері імпортозаміщення комплектуючих для вітчизняного ВПК на заміну російським.

Як повідомлялося раніше, ДП «Івченко-Прогрес» збільшило обсяг виробництва в першій половині 2016 року на 43% порівняно з першою половиною 2015 року.

Нагадаємо, що керівництво Державного концерну «Укроборонпром» та Агентства передових оборонних дослідницьких проектів США (DARPA) домовилися про співпрацю та спільні наукові дослідження.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: