Український автомат «Малюк» пройшов випробування і запущений у виробництво – відео

Читать на русском
Автомат Малюк є глибокою модернізацією АК-74 за схемою булл-пап, що дозволяє значно скоротити довжину зброї і зробило його більш ергономічним.

Стрілецька автоматична зброя українського виробництва «Малюк» пройшла випробування і запущена у виробництво.

Про це повідомляє прес-служба держкорпорації «Укроборонпром», передає «Слово і Діло».

«Малюк» вже пройшов державні випробування на полігонах Збройних сил України і виробляється на підприємстві «Укроборонпрому» ДП «Красилівський агрегатний завод», – йдеться в повідомленні.

Як Україна озброює свою армію – головні обіцянки політиків за два рокиЗіткнувшись з агресією, Україна виявилася вимушеною надолужувати згаяний час на переозброєння армії та створення нових видів зброї. «Слово і Діло» підготувало низку резонансних обіцянок, даних представниками українського політичного Олімпу щодо переозброєння Збройних сил України.

Автомат «Малюк» є глибокою модернізацією АК-74 за схемою булл-пап, що дозволяє значно скоротити довжину зброї, зробивши її більш компактною, і змістити центр ваги в більш зручну точку, що значно покращує точність вогню.

Як раніше повідомлялося, в Харкові винайшли газодетонаціонний міномет і кулемет, при стрільбі з яких не використовується пороховий заряд.

Нагадаємо, що на закупівлю і ремонт озброєння української армії в 2017 році буде витрачено 11 млрд грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: