Фріз розповіла про нове керівництво ПА НАТО

Читать на русском
Народний депутат України від фракції Блоку Петра Порошенка Ірина Фріз назвала нове керівництво Парламентської асамблеї Північноатлантичного альянсу.
Фото: Ірина Фріз

На 62-й сесії Парламентської асамблеї НАТО обрали нового президента й трьох віце-президентів.

Про це в Facebook написала народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка», голова постійної делегації в Асамблеї Ірина Фріз, повідомляє «Слово і Діло».

«На 62-й сесії ПА НАТО обрали новий керівний склад. Президентом обраний Паоло Аллі (Італія), який обіймав посаду віце-президента, відвідував схід України й знає про наслідки «русского мира» для інших держав», – заявила Фріз.

За її словами, віце-президентами стали канадець Джозеф Дей, представник Литви Раса Юкнявічене та болгарин Четін Козак. Як стверджує Фріз, Джозеф Дей свого часу готував резолюцію щодо постваршавської стратегії оборони та стримування, ухвалив і підтримав усі поправки, внесені українською стороною.

«Її призначення (Раси Юкнявічене – Ред.) – це реакція парламентарів країн-членів НАТО на агресивні виклики проти держав Балтії й свідчення готовності захищати їх, протистояти викликам. Вона була й залишається активним провайдером питань України в ПА НАТО», – зазначила нардеп.

Нагадаємо, раніше на засіданні ПА НАТО Росія була визнана агресором. Своєю чергою, генерал НАТО пояснив, чому Альянс не готовий захистити Україну.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: