РФ просить зустрічі із заарештованими в Україні кримськими військовими

Читать на русском
Генеральне консульство Росії в Одесі направило Україні прохання організувати зустріч з заарештованими кримськими дезертирами та надати копії документів, що підтверджують їх особистості та громадянства.
Фото: Getty Images

Росія попросила організувати зустріч із затриманими на кордоні з Кримом військовими, які перейшли на бік РФ, яких сьогодні український суд заарештував.

Направило відповідну ноту Україні Генконсульство Росії в Одесі.

Про це пише Кореспондент, передає «Слово і Діло».

За даними СБУ, до анексії півострова вони служили в українській армії. У свою чергу Росія звинуватила Україну у викраденні військових.

Також в консульстві просять надати копії документів, що підтверджують особу громадян Росії.

«У зв'язку з поширеною В українських ЗМІ інформації про затримання 20 листопада 2016 органами СБУ громадян Російської Федерації М. Е. Одинцова і А. В. Баранова генеральне консульство Росії в Одесі направив українській стороні ноту з проханням надати копії документів, що підтверджують їх особу та громадянство, а також організувати зустріч російського консульського співробітника із затриманими», - зазначили в посольстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України затримали на админгранице з Кримом двох дезертирів, які перейшли в російську армію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: