У КМДА не знайшли помилок у платіжках киян за опалення

Читать на русском
У Київській міській державній адміністрації розповіли про результати перевірок платіжок киян за опалення.
Петро Пантелєєв

Київська міська державна адміністрація не виявила помилок у платіжках за тепло від «Київенерго», які жителі столиці отримали в середині листопада.

Про це на прес-конференції заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНІАН.

«Ми комісійно розібрали це питання із залученням представників Національної комісії, яка здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, та Мінрегіону. Висновком є ​​те, що «Київенерго» при нарахуванні використовувало методику, затверджену постановою №1037 згідно з вимогами чинного законодавства. Порушень ми там не знайшли. Підстав для перерахунку в цій категорії (будинків без будинкового приладу обліку тепла – Ред.) немає», сказав Пантелеєв.

Нагадаємо, раніше в «Київенерго» заявили, що великі рахунки за теплоенергію є системною помилкою. Також слід зазначити, що 16 листопада прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв карати штрафними санкціями постачальників житлово-комунальних послуг за завищені рахунки в платіжках споживачів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: