Суд над Єфремовим перенесли

Читать на русском
Адвокат колишнього народного депутата від Партії регіонів Олександра Єфремова заявив про перенесення судового процесу над його підзахисним.
Олександр Єфремовфото: УНІАН

Засідання Печерського районного суду Києва з розгляду питання продовження арешту голові фракції «Партії регіонів» у Верховній Раді 7-го скликання Олександру Єфремову, термін дії якого спливає 24 листопада, відкладено до розгляду питання про відведення судді.

Про це заявив адвокат підзахисного Андрій Смирнов, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

За словами адвоката, на засіданні в понеділок сторона захисту заявила про відведення секретаря судового засідання в зв'язку з неналежною організацією процесу, а згодом – прокурора, оскільки вважає його заангажованим. Суддя Володимир Карабань відхилив ці клопотання й після обідньої перерви один з адвокатів Єфремова подав клопотання про відведення судді.

«Після цього в засіданні була оголошена перерва до того моменту, коли автоматична система розподілу справ визначить суддю, який розглядатиме клопотання про відведення», – зазначив Смирнов.

Нагадаємо, раніше суд продовжив Єфремову арешт. Пізніше судове засідання, яке мало відбутися 19 листопада, перенесли на 21 листопада.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: