Суд подовжив арешт Єфремова

Читать на русском
Апеляційний суд Києва залишив у силі рішення Печерського районного суду, який продовжив на 2 місяці арешт екс-нардепа від Партії регіонів Олександра Єфремова.

Київський апеляційний суд подовжив на 2 місяці арешт екс-нардепа від «Партії регіонів» Олександра Єфремова.

Таке рішення оголосив головуючий суддя Іван Рибак, передає «Слово і Діло».

«Заслухавши пояснення сторін – учасниць процесу, дослідивши матеріали справи, колегія суддів постановила у задоволенні скарги адвокатів підозрюваного Єфремова Олександра Володимировича – відмовити. Рішення Печерського райсуду Києва залишити без змін... Постанова оскарженню не підлягає», – зазначається в судовому рішенні.

Усі судді Печерського суду відхрестилися від справи ЄфремоваВсі судді Печерського суду міста Києва відмовилися вести справу колишнього народного депутата Олександра Єфремова, попросивши перенаправити її до іншого суду.

Відзначається, що протягом декількох годин виступів сторона захисту Єфремова наполягала на його невинуватості, на те, що він під час інших судових засідань був на них, брав активну участь, від слідчих органів і суду не переховувався, тому йому слід обрати інший запобіжний захід, не пов'язаний з утриманням під вартою.

У свою чергу, сторона обвинувачення наполягала на арешті Єфремова.

Так, працівники Генеральної прокуратури України обіцяють протягом 2 місяців завершити і передати в суд кримінальну виробництво за звинуваченням Єфремова у посяганні на територіальну цілісність України.

«Ми розраховуємо допитати ще декількох свідків, і протягом 2 місяців передати справу в суд», – сказав прокурор ГПУ Павло Кожухивский.

Нагадаємо, Єфремова затримали 30 липня за підозрою в причетності до створення «ЛНР». Вже 1 серпня Печерський районний суд Києва заарештував екс-нардепа на 2 місяці. Після цього захист Тимошенко подала позов в Європейський суд з прав людини.

Раніше у Генпрокуратурі анонсували нові затримання у справі про створення «ЛНР».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: