Соболєв попросив НАЗК звірити доходи та рівень життя Тимошенко

Читать на русском
Народний депутат від фракції Самопомочі, голова комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції Єгор Соболєв попросив НАЗК перевірити ще одного депутата.
Єгор Соболєв

Народний депутат від фракції «Самопомочі», голова комітету Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції Єгор Соболєв звернувся до Національного агентства з питань запобігання корупції з проханням перевірити відповідність способу життя керівника фракції «Батьківщини» Юлії Тимошенко її доходам, зазначеним в електронній декларації.

Про це він заявив на прес-конференції в понеділок у Києві, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Сьогодні я написав звернення до Агентства із запобігання корупції з проханням провести моніторинг способу життя лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко. До її декларації виникли питання. Я просив Юлію Володимирівну саму ініціювати цей моніторинг. Оскільки вона цього не зробила, я вирішив їй допомогти», – зазначив нардеп.

Нагадаємо, раніше Соболєв звертався до Національного антикорупційного бюро з проханням відкрити кримінальні провадження проти п'ятьох нардепів. Своєю чергою, в НАЗК анонсували адмінпокарання чотирьох депутатів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: