НАБУ відкрило перші провадження щодо е-декларацій

Читать на русском
У Національному антикорупційному бюро України розповіли про відкриття перших кримінальних проваджень за результатами аналізу електронних декларацій.
фото: УНІАН

Національне антикорупційне бюро України відкрило три кримінальних провадження за фактами незаконного збагачення на підставі аналізу електронних декларацій щодо двох народних депутатів та одного судді.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Бюро.

«17 листопада Національне антикорупційне бюро України відкрило три кримінальних провадження за фактами незаконного збагачення на підставі аналізу відомостей, наведених у е-деклараціях. Два провадження відкриті щодо народних депутатів України та одне – представника судової гілки влади», – йдеться в повідомленні НАБУ.

Досудове розслідування триває, вживаються заходи для швидкого, повного та неупередженого встановлення всіх обставин скоєння кримінальних злочинів. Три кримінальних провадження за фактами незаконного збагачення відкриті за результатами розгляду звернень народних депутатів і відповідних інформаційно-аналітичних перевірок, проведених із залученням Управління аналітики та обробки інформації НАБУ.

Нагадаємо, раніше в Національному агентстві з питань запобігання корупції заявили, що не знають, як перевіряти задекларовану готівку, а в МВФ засумнівалися в поданих е-деклараціях.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: