У понеділок в центрі Києва буде перекрито рух і частково закрите метро

Читать на русском
У понеділок, 21 листопада, через відзначення третьої річниці Революції Гідності, в центрі Києва буде обмежено рух транспорту.
Фото з відкритих джерел

Через масові заходи, присвячені третій річниці Революції Гідності, що плануються до проведення в Києві в понеділок, 21 листопада, рух автотранспорту окремими вулицями в центрі міста буде обмежено.

Також буде закрита на вхід та вихід станція метро «Хрещатик» (з боку вулиці Інститутської), повідомляє з посиланням на прес-службу КМДА «Слово і Діло».

«З 6:00 ранку 21 листопада 2016 року до закінчення заходів буде перекрито рух транспортних засобів на вул. Хрещатик (на відрізку від вул. Б. Хмельницького до буд. № 3 на вул. Хрещатик), вул. Михайлівській (на відрізку від вул. Хрещатик до перетину з вул. Костьольною), вул. Архітектора Городецького, вул. Ольгинській та вул. Інститутській (на відрізку від алеї Героїв Небесної сотні до буд. № 13/14 на вул. Інститутській)», – попереджають у столичній міськадміністрації.

ГПУ призупинила слідство проти ЯнуковичаГенеральна прокуратура України призупинила досудове слідство проти екс-президента Віктора Януковича.

Також тимчасове обмеження чи заборона у встановленому порядку руху буде запроваджене на вул. Лаврській (на відрізку від площі Слави до вул. Цитадельної), вул. Цитадельній (на відрізку від вул. Лаврської до вул. Лейпцизької), пров. Лаврському, вул. Банковій (на відрізку від вул. Інститутської до вул. Круглоуніверситетської), вул. Круглоуніверситетській (на відрізку від буд. № 11/19 на вул. Круглоуніверситетській до вул. Лютеранської), вул. Лютеранській (на відрізку від вул. Круглоуніверситетської до вул. Заньковецької), вул. Заньковецькій (на відрізку від вул. Лютеранської до вул. Архітектора Городецького), вул. Інститутській (на відрізку від вул. Садової до вул. Шовковичної), вул. М. Грушевського (від вул. Садової до пров. Кріпосного).

Транспортний департамент мерії внесе зміни у схему руху громадського транспорту міста, про що в КМДА обіцяють повідомити окремо.

Нагадаємо, напередодні під час круглого столу «Слова і Діла», присвяченого виконання обіцянок, озвучених під час Євромайдану, народний депутат Борислав Береза прокоментував власні обіцянку щодо захисту скверу Небесної Сотні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: