Береза ​​прокоментував обіцянку щодо захисту скверу Небесної Сотні в Києві

Читать на русском
Позафракційний народний депутат України Борислав Береза ​​прокоментував свою обіцянку щодо захисту скверу Небесної Сотні в Києві.
Борислав Береза

Позафракційний народний депутат Борислав Береза ​​заявив, що активісти не можуть об'єднатися в питанні захисту скверу Небесної Сотні в Києві.

Про це в п'ятницю під час круглого столу «Слова і Діла», присвяченого виконанню політиками обіцянок часів Євромайдану, заявив народний депутат Борислав Береза, коментуючи свою обіцянку.

«Так, я дав цю обіцянку. Коли до мене звернулися активісти, я з'ясував, що самі активісти не можуть об'єднатися. Це дуже велике питання. В кожного своє розуміння того, як це має бути», – зазначив він.

За словами Берези, до нього зверталася координатор створення скверу Небесної сотні Євгенія Кулеба, але вони не змогли домовитися через ту ж саму проблему.

«Дипломатії дуже не вистачає і активістам, і політикам ... Так сталося, що коли до мене звернулася Женя Кулеба, я сказав: «Давай разом робити», а потім вона не змогла домовитись з активістами. Зараз вона повернулась і я сказав: «Я буду допомагати». Я роблю це», – додав нардеп.

Нагадаємо, 21 лютого Борислав Береза пообіцяв, що захищатиме сквер Небесної Сотні в Києві. Як відомо, власник землі планує збудувати в сквері офісний центр.

«Слово і Діло» зафіксувало 30 обіцянок Борислава Берези, 12 з яких він виконав. Рівень його відповідальності – 40%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: