Стало відомо, що обговорять лідери України та ЄС на майбутньому саміті

Читать на русском
24 листопада на саміті Україна-Євросоюз у Брюсселі обговорять питання лібералізації візового режиму та виконання Мінських угод.

На саміті Україна-Євросоюз, який відбудеться 24 листопада в Брюсселі обговорюватимуть питання лібералізації візового режиму та виконання Мінських угод.

Про це повідомляє сайт Європейської ради, передає «Слово і Діло».

На 18-му саміті ЄС представлятимуть президент Європейської ради Дональд Туск і президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер. Президент України Петро Порошенко буде представляти Україну.

Європа схвалить безвізовий режим до 24 листопада – ПорошенкоДокументи про надання Україні безвізового режиму будуть підписані та ратифіковані Європарламентом до 24 листопада.

«Лідери обговорять відносини Україна-ЄС, в тому числі: лібералізацію візового режиму, виконання Мінських угод, програми реформ та антикорупційних заходів в Україні», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 17 листопада Комітет постійних представників Євросоюзу дав згоду на початок міжінституційних переговорів щодо безвізового режиму для України, дозволивши старт переговорів між Радою ЄС та Європарламентом.

Безвізовий режим для України і Грузії набуде чинності одночасно зі стартом роботи нового механізму призупинення «безвиза», узгодження якого зараз завершується.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: