В уряді назвали дату виборів керівника аеропорту «Бориспіль»

Читать на русском
Керівників Укрхімтрансаміаку, аеропорту Бориспіль, Електроважмашу та Маріупольського порту оберуть із 28 листопада до 2 грудня.

З 28 листопада до 2 грудня заплановане засідання номінаційного комітету, на якому будуть визначені фіналісти на заміщення посади керівників «Укрхімтрансаміаку», аеропорту «Бориспіль», «Електроважмашу» та Маріупольського порту.

До складу номінаційного комітету входять як представники уряду, так і міжнародні представники і незалежні експерти, сказав міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів в парламенті в п'ятницю, повідомляє «Слово і Діло».

«Щодо «Укрхімтрансаміаку» – взяли участь 40 учасників, відібрано п'ять. Аеропорт «Бориспіль» – взяли участь 25 учасників, відібрано п'ять. «Електроважмаш» – взяли участь близько 35 учасників, відібрано п'ять. Маріупольський порт – близько восьми учасників. Визначено фіналістів, згідно з постановою Кабміну, від двох до п'яти, які пройшли до фінального туру», – сказав міністр.

Раніше в МЕРТ заявляли, що перші незалежні наглядові ради мають сформувати в п'яти великих держкомпаніях – «Укрзалізниці», «Укрпошті», «Укргідроенерго», «Укренерго» та аеропорту «Бориспіль».

Нагадаємо, що у вересні МЕРТ оголосило конкурси на посади керівників чотирьох держкомпаній.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: