МЕРТ оголошує конкурс на посади керівників стратегічних держпідприємств

Читать на русском
У МЕРТ сподіваються знайти професійних і чесних менеджерів, які допоможуть боротися з корупцією й розвивати стратегічні для країни підприємства.
Юлія Ковалів

Номінаційний комітет із призначення керівників стратегічних державних підприємств схвалив кваліфікаційні вимоги до кандидатів на посади керівників.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Юлія Ковалів, передає «Слово і Діло».

«Вже з початку наступного тижня конкурсні комісії почнуть приймати анкети учасників конкурсів», – уточнила вона.

Ковалів також назвала низку підприємств, які отримають нових керівників. Це ДП «Завод «Електроважмаш» (Харків), Міжнародний аеропорт «Бориспіль», ДП «Маріупольський морський торговельний порт», УДП «Укрхімтрансаміак».

Філатов передумав вимагати доплати за несправедливо приватизовані держпідприємстваНародний депутат та новообраний мер Дніпропетровська Борис Філатов не впорався з обіцянкою зареєструвати у Верховній Раді закон «Про доплату».

«Сподіваємося знайти професійних і чесних менеджерів, які допоможуть боротися з корупцією й розвивати стратегічні для країни підприємства», – додала вона.

Як повідомлялося раніше, Верховна Рада України ухвалила законопроект, згідно з яким управляти державними підприємствами будуть наглядові ради замість профільних міністерств.

В Україні домінує думка, що під час війни заборону на участь у приватизації українських підприємств слід поширити на всі російські компанії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: